Kategorie newsów

Site

Kategoria: Site
Liczba pozycji: 152
· NIEDZIELA: Tydzień z Encore i D12 World
· Rozpoczynamy Tydzień z Encore i D12 World!
· Dołącz do wydarzenia "Tydzień z Encore i D12 World" na Facebooku!
· Już 6 marca rozpoczynamy Tydzień z Encore i D12 World!
· Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku!
· Tłumaczenie: wywiad z Bass Brothers z okazji 20-lecia Infinite (dla Rolling Stone)
· Przepraszamy za opóźnienia w newsach!
· Głosuj w Modowej Bitwie Miast!
· Znamy zwycięzców konkursu Love Story!
· Konkurs: do wygrania 3 kopie Love Story Yelawolfa!
· Tłumaczenie: nowy wywiad z Eminemem i Rosenbergiem (dla The Detroit News)
· Jaki jest Twój ulubiony utwór na Shady XV?
· Nowa ankieta i podsumowanie starej
· Podsumowanie Tygodnia z The Eminem Show i 8 Milą
· NIEDZIELA: Tydzień z The Eminem Show i 8 Milą
· SOBOTA: Tydzień z The Eminem Show i 8 Milą
· PIĄTEK: Tydzień z The Eminem Show i 8 Milą
· CZWARTEK: Tydzień z The Eminem Show i 8 Milą
· ŚRODA: Tydzień z The Eminem Show i 8 Milą
· WTOREK: Tydzień z The Eminem Show i 8 Milą
· PONIEDZIAŁEK: Tydzień z The Eminem Show i 8 Milą
· Dołącz na Facebooku do wydarzenia Tydzień z The Eminem Show i 8 Milą!
· Już od poniedziałku Tydzień z The Eminem Show i 8 Milą!
· Nowa ankieta i podsumowanie starej
· Głosuj na najlepszy klip z TMMLP2! Podsumowanie poprzedniej ankiety
· Nowa ankieta i podsumowanie starej
· Dział Notowania Billboard odświeżony! Bądź na bieżąco!
· Nowa ankieta i podsumowanie starej
· Podsumowanie Tygodnia z The Marshall Mathers LP i Devil's Night
· Występy Eminema na żywo: 2000-2001
· NIEDZIELA: Tydzień z The Marshall Mathers LP i Devil's Night
· Dołącz do obserwujących Tydzień z The Marshall Mathers LP i Devil's Night!
· Nowa ankieta i podsumowanie starej
· Już od dziś obserwuj nas na Twitterze!
· Tydzień z The Slim Shady LP: NIEDZIELA
· Od poniedziałku: Tydzień z The Slim Shady LP!
· 14-20.01: Tydzień z The Slim Shady LP!
· Bądź z nami na Facebooku!
· Wesołych Świąt!
· Poznaj Marshalla, poznaj Eminema z Eminem.com.pl!
· Tłumaczenie: wywiad z obsadą 8 Mili (dla magazynu VIBE)
· Nowa ankieta i podsumowanie starej
· "Kompleks pewnego architekta" - polecam!
· Zmiany w redakcji
· Od 3 września tydzień z Eminemem!
· Nowa ankieta i podsumowanie starej
· To już 4 lata!
· Wakacyjne porządki i nowości na stronie
· [Ankieta] Z kim nagrywającego Eminema najbardziej oczekujesz?
· Tłumaczenie: Wywiad z Eminemem z 2009 r. (dla szwedzkiego TV4)
· Tłumaczenie: wywiad z 2010 roku Big Boya z Eminemem
· Życzymy Wesołych Świąt!
· Tłumaczenie: wywiad z 2004 roku Swaya z Eminemem dla MTV: The Evolution
· Tłumaczenie: wywiad z 2000 roku z Eminemem dla Launch.com
· Szczepan i deaf_rov oficjalnie w naszych szeregach!
· Okres testowy dla newsmanów
· Zostań newsmanem!
· Nowy artykuł
· Eminem: wczoraj i dziś
· Tydzień z Bad Meets Evil!
· Tłumaczenie: wywiad z Bad Meets Evil dla MTV RapFix Live
· Tłumaczenie: wywiad z Eminemem dla 60 Minutes (2010)
· Podsumowanie I Zbiórki Pieniężnej
· Zostań VIP'em! Pomóż stronie! [Koniec Zbiórki]
· Nowy theme i inne nowości na stronie!
· Ambasador - Zmiany
· Szczęśliwego Nowego Roku...
· Współpraca z Darkonia i WestKanye
· Wesołych Świąt!
· Kolejna ankieta
· Znamy podium Rap Olimpiady!
· Zakończenie turnieju: finał i walka o 3 miejsce!
· Rap Olimpiada
· Rap Olimpiada - wyniki po FAZIE GRUPOWEJ!
· Regulamin i terminarz Rap Olimpiady
· Podsumowanie starej i nowa ankieta
· Zapisz się do Turnieju "Rap Olimpiada"!
· To już 2 lata!
· Dział Billboard: Notowania zaktualizowany dnia 8 lipca 2010
· Podsumowanie ankiety | Nowa ankieta
· 28.06-04.07 - podsumowanie tygodnia
· Informacje o Recovery na stronie
· System ostrzeżeń na forum!
· Piątek, 04.06 - podsumowanie dnia
· Billboard: Notowania
· Kolejna ankieta!
· Nowy dział na stronie!
· Podgląd theme
· Eminem.com.pl
· Kolekcja Klipów - część 10: 2009, 2010
· Aktualizacja dyskografii
· Kolekcja Klipów - część 9: 2008
· Wesołego Jajka!
· Nowa ankieta!
· Nowy serwer!
· Kolekcja Klipów - część 8: 2006
· Prima Aprilis!
· Kolekcja Klipów - część 7: 2005
· Kolekcja Klipów - część 6: 2004
· Kolekcja Klipów - część 5: 2003
· Kolekcja Klipów - część 4: 2002
· Artykuły: I co teraz z Shady Records?
· Kolekcja Klipów - część 3: 2001
· Kolekcja Klipów - część 2: 2000
· Kolekcja Klipów - część 1: -1999
· "Artyści Shady Records" - nowe działy na stronie!
· Relapse 2 - jakie Twoje oczekiwania? Głosuj w ankiecie!
· Nowe działy na stronie
· Wesołych Świąt!
· Koniec Turnieju!
· Turniej: Ruszają półfinały!
· Turniej: Terminarz i wyniki
· Dziś rozpoczynamy Turniej!
· Turniej EminemBoard: III Edycja (Jesienna) - regulamin!
· Dział Download na forum usunięty / Nowa ankieta!
· Trzeci turniej EminemBoard !
· Aktualizacja regulaminu forum + Nowy dział na forum
· Podsumowanie starej i nowa ankieta
· Nowy dział na stronie!
· Turniej - poznaliśmy zwycięzcę!
· Turniej - wielki finał!
· Turniej - ruszają półfinały!
· Pierwsza rocznica strony !
· Nowa ankieta
· Turniej - regulamin, wyniki, terminarz
· Nowy dział na stronie!
· R.I.P. Michael Joseph Jackson
· Turniej
· Głosujcie na EminemBoard!
· Rekordy
· Nowości na forum - download | II edycja Turnieju
· Nowy ja
· Ankiety
· Download na forum
· Podsumowanie starej i nowa ankieta
· Grupa EminemBoard na Last.fm!
· Hip-Hop Top-100
· Podsumowanie starej i nowa ankieta
· RapWorld
· Nowe działy na stronie
· Nowa ankieta / Podsumowanie roku 2008
· Wesołych Świąt!
· Nowa ankieta i podsumowanie starej
· Zmiany na stronie / Nabór do redakcji
· Powrót
· Pożegnanie
· Stara strona
· Współpraca z TimbalandWorld.pl
· Logo
· Logo strony
· To już prawie koniec
· Propozycje zmian
· Pokaż wszystkie kategorie

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Online

BurN05:49:40

Mikus10:27:09

Mastermind13:18:23

Drip31313:28:26

SlimShady31319:10:55

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

21-11-2017 17:31
w radiu zaczęło lecieć dopiero po paru dniach, EMA było, więc pewnie podskoczy za tydzień sporo

21-11-2017 17:31
najpierw sprawdźcie info, zadebiutowało na 14 miejscu, co jest niezłym wynikiem

21-11-2017 17:08
Walk On Water nawet nie zaliczyło debiutu na billboardzie. http://www.kanyet.
..=7177465.0

21-11-2017 16:20
Każdy spodziewał sie nowego materiału(poza wow)

21-11-2017 16:19
ładną beke z niego mają w Uk( i nie tylko) po SNL gdzie odjebal 2 stare numery

Archiwum shoutboksa

Ankieta

Najlepsza okładka albumu Eminema to...

The Slim Shady LP
The Slim Shady LP
13% [5 głosów]

The Marshall Mathers LP
The Marshall Mathers LP
21% [8 głosów]

The Eminem Show
The Eminem Show
21% [8 głosów]

Encore
Encore
5% [2 głosów]

Relapse
Relapse
16% [6 głosów]

Recovery
Recovery
13% [5 głosów]

TMMLP2
TMMLP2
11% [4 głosów]

Ogółem głosów: 38
Musisz zalogować się, aby móc zagłosować.
Rozpoczęto: 08/06/2016 00:28

Archiwum ankiet